Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws zaterdag 7 april

gepost 5 months ago, op vrijdag, 6 april 2018 door Crew

Op maandag 9 april verandert de verkeerssituatie rond het op- en afrittencomplex van Aalter. De Tieltsesteenweg gaat terug open voor het verkeer en de werfzone verschuift naar de Steenweg op Deinze. Om die te bereiken, zal het verkeer in beide richtingen via de Tieltsesteenweg rijden. Een overzicht van de werken is te vinden op www.aalter.be


In Wingene is de aangekondigde trajectcontrole op de Wingensesteenweg gestart. Wie via de N327 van Tielt naar Wingene rijdt of omgekeerd, wordt op twee punten geregistreerd. Die registratie gebeurt over een traject van zowat zes kilometer. Automobilisten die op het traject te snel rijden, riskeren dus een boete.


Sp.a Deinze-Nevele heeft gisteren de lijst sp.a plus gelanceerd, en voorlopig zonder kandidaten. Via een Facebookpagina en een filmpje doen ze een oproep naar alle inwoners om zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. #vooriedereen is de boodschap. “We geraken zeker aan genoeg kandidaten, maar willen iedereen de kans geven”, aldus voorzitter Wouter De Schepper. Op 1 mei zal de lijst bekend gemaakt worden.


  • Bron: Het Laatste Nieuws