Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws woensdag 9 mei

gepost 3 months ago, op dinsdag, 8 mei 2018 door Crew

In Knokke-Heist werd een infoavond gehouden omtrent het nieuwe oefencomplex van voetbalclub Club Brugge dat in Westkapelle moet komen. Het gemeentebestuur wou een duidelijk beeld scheppen van de hinder tijdens de werken. Eigenlijk had het oefencomplex al bijna klaar moeten zijn om het vanaf volgend seizoen in gebruik te nemen, maar die datum wordt verplaatst naar het seizoen 2019-2020. In het oefencomplex zullen het eerste elftal en de beloften trainen. Er komt een indoorkunstgrasveld en een zwembad.

Op de E34 in Oosteeklo is maandag een zwaar ongeval gebeurd met een kraanwagen. De kraanwagen reed in op een auto, een bestelwagen en een tankwagen die voor het rood licht stonden. De tankwagen scheurde open, waardoor melk uit de tankwagen op de weg lekte. De chauffeur van de tankwagen zat gekneld in zijn cabine, maar kon bij bewustzijn bevrijd worden. hij verkeerd buiten levensgevaar.

In Middelburg is het nieuwe bezoekerscentrum geopend in de Kloosterstraat. Daar staan zestien informatiepanelen en foto’s van archeologische vondsten die de geschiedenis van Middelburg weergeven. de vondsten zelf zijn overgebracht naar het provinciaal Erfgoeddepot. In het centrum helpen verschillende vrijwilligers om mee de geschiedenis te helpen ontdekken. Het centrum is open op zaterdag en zondag en tijdens de maanden juli en augustus ook op donderdag en vrijdag.


  • Bron: Het Laatste Nieuws