Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws woensdag 29 november

gepost 11 months ago, op dinsdag, 28 november 2017 door Crew

De milieuraad van Aalter deelt dit jaar fruitboompjes uit. Nadat er de voorbije jaren krokusbollen, knotwilgen en zwaluwnesten werden gegeven, worden er dit jaar 200 fruitbomen geschonken. Elk gezin kan een gratis boompje bestellen. Dat kan nog tot en met donderdag 7 december. Je kan je boompje gaan ophalen op 16 december aan het gemeentehuis.

In Adegem opende maandag een nieuwe vestiging van Pizza Hut. De nieuwe zaak ligt langs de N9, op de grens van Maldegem en Adegem. Het is de eerste Pizza Hut volgens een nieuw concept waar een afhaalpunt, een leveringsdienst aan huis en een restaurant gecombineerd worden. Er worden 21 mensen tewerkgesteld. De nieuwe Pizza Hut is elke dag doorlopend open van 11.30 uur tot 22 uur.

Kristof Van Hecke, een man uit Tielt, gaat op 23 december van Tielt naar de site van ‘Music for Life’ van Studio Brussel lopen. Dit doet hij onder de naam van het project ‘2Marathons1Day4Life’. Het is niet de eerste keer dat hij dit doet. Eigenlijk wou hij dit jaar een sabbatjaar houden, maar hij mistte de actie van Music for Life. Iedereen is welkom om Kristof te sponsoren of om een stukje mee te lopen. Het ingezamelde bedrag gaat naar Home Thaleia, een woonproject voor volwassenen met een beperking in De Pinte. Wie meer info wil, kan terecht op de Facebookpagina van het project.


  • Bron: Het Laatste Nieuws