Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws woensdag 13 juni

gepost 2 months ago, op dinsdag, 12 juni 2018 door Crew

Volgend jaar moet het kunstgrasveld op de terreinen van KV Eendracht Aalter er liggen. Dat is het project van Peetjes Droom van gewezen speler Peter De Poorter. Er werd jaren geld ingezameld voor de aanleg. Ook de gemeente Aalter helpt mee investeren. Ze geven zo’n 500.000 tot 600.000 euro. De voorbereidingen van het dossier zijn zo goed als rond. Verder wordt het B-terrein verbeterd, maar daar wordt geen kunstgrasveld. Peter De Poorter is blij dat zijn droom zo snel werkelijkheid wordt.

In het station van Brugge is gratis wifi voorzien. Dat was al zo in negentien grote stations in België. Wie wil gebruik maken van het internet heeft een MyNMBS-account nodig.

De leerlingen van het VTI in Brugge zijn geëvacueerd na een brand in een hoogspanningscabine. Ze werden naar buiten geleid en na een tijdje besloot de directie om alle leerlingen naar huis te sturen. Heel wat leerlingen moesten examens maken op het moment van de brand, het is nog niet duidelijk wat daarmee zal gebeuren. De brand is ondertussen onder controle, maar er hangt nog een sterke brandgeur.

Een seniore uit Eeklo is zwaargewond geraakt bij een ongeval. Een 32-jarige man stapte uit zijn camionette, maar hij vergat zijn handrem op te zetten. De bestelwagen bolde vooruit en reed tegen een muurtje. Voor dat muurtje stond een bejaarde vrouw. Het muurtje stortte deels in en de vrouw raakte gekneld. Ze moest worden bevrijd en werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


  • Bron: Het Laatste Nieuws