Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws vrijdag 29 december

gepost 9 months ago, op vrijdag, 29 december 2017 door Wim Van Geert

Slager Leander uit Lotenhulle verkoopt zijn producten vanaf nu online. De helft van de bestellingen voor de feestdagen gebeuren via internet. Alle producten die in de winkel te vinden zijn kunnen besteld worden. De klant wil tijd winnen en met de nieuwe service lukt dat zeer goed. Je kan vooraf betalen, wat het wachten nog minder lang maakt. Op maandag en donderdag wordt er zelfs aan huis geleverd. Wie meer info wil, kan kijken op de website van de slager.

De debuutfilm van Bruggelingen Gustavo en Bo Catilina, Bonnie & Clyde Copycats is sinds kort te zien op YouTube. Het koppel plaatste de langspeelfilm online. Het idee kwam er door vrienden, die dachten dat de twee meer bekendheid zouden krijgen met het online plaatsen. De regisseurs hopen dat de film wordt opgemerkt door een producer die misschien wil meewerken aan een volgende film. Hun debuutfilm werd gemaakt zonder subsidies.

In een woning in de Volhardingslaan in Deinze, heeft een dief op 26 december op een sluwe manier juwelen gestolen. De man deed zich voor als een medewerker van watermaatschappij Farys en kon op die manier de bewoonster afleiden. Later merkte de vrouw op dat haar juwelen gestolen waren. De politie verwittigd iedereen die iemand voor de krijgt van een nutsmaatschappij, je vraagt hem/haar best naar de legitimatie.


  • Bron: Het Laatste Nieuws