Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws vrijdag 12 januari

gepost 8 months ago, op donderdag, 11 januari 2018 door Crew

Wielertoeristenclub Aalter Sportief trekt naar het wereldkampioenschap veldrijden in Valkenburg op 4 februari. Er wordt een bus ingelegd om daar te raken. in de prijs is ook een ontbijt inbegrepen. Wie mee wil, moet wel inschrijven en dat kan via Jean Luc Grammens. (via 0473/89 84 99 of via [email protected])

Een 75-jarige landbouwer uit Knokke is gisteren overleden nadat zijn tractor op hem viel. Toen hij aan het werk was op zijn erf werd de man onwel. Hij viel uit de tractor en die kantelde. De hulpdiensten konden geen hulp meer bieden. De tractor is waarschijnlijk omgevallen omdat hij op een plateautje reed.

De werkloosheid is in Maldegem het voorbije jaar met meer dan tien procent gedaald. Die daling is groter dan de daling op Oost-Vlaams en Vlaams niveau. Het is het resultaat van de inspanningen van ondernemingen en bedrijven.

Eric Catelyn werd uitgeroepen tot ‘Oosteklonaar van het Jaar’. Hij haalde de publieksprijs binnen met 56 procent van de stemmen. De man zette zich al veertig jaar in voor het carnaval in het dorp. Vorig jaar zette hij een punt achter zijn engagement.


  • Bron: Het Laatste Nieuws