Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws maandag 9 april

gepost 5 months ago, op zondag, 8 april 2018 door Crew

In Aalter is het eerste tankstation geopend voor wagens die op aardgas rijden. Bestuurders kunnen aardgas tanken aan het station van Vermeire-Defruyt in de Groendreef. Het station komt er omdat er in Aalter nog geen mogelijkheid was om aardgas te tanken. “Aalter gaat voluit voor propere wagens, dus een aardgastankstation is een must”, zegt waarnemend burgemeester Patrick Hoste (CD&V). ook in de gemeente is geïnvesteerd in wagens op aardgas.

Een 35-jarige man uit Damme blijft langer in de cel omdat hij vorig jaar een vrouw ontvoerde in haar eigen wagen. De man achtervolgde de vrouw toen ze naar haar werk in Knokke reed. Hij zette een blauw zwaailicht op en liet haar stoppen. Hij deed zich voor als agent en ging zelf aan het stuur zitten. Hij reed naar een parking. De man was op het moment van de feiten onder invloed, hij had naar eigen zeggen geld nodig om zijn gokschulden af te betalen. De vrouw was een willekeurig slachtoffer. Zijn advocaat gaat in beroep tegen de beslissing van de Brugse raadkamer om hem langer vast te houden.

Politiezone Meetjesland Centrum heeft verschillende meldingen gekregen van mensen die een e-mail kregen van oplichters zogezegd een incassobureau vertegenwoordigen. Die beweren dat er nog een som geld moet betaald worden en dat er meerdere aanmaningen zijn verstuurd. De politie vraagt aan de inwoners om dergelijke feiten te melden in het politiecommissariaat.


  • Bron: Het Laatste Nieuws