Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws maandag 7 mei

gepost 3 months ago, op zondag, 6 mei 2018 door Crew

De AD Delhaize in Aalter wordt verbouwd. er komt onder andere een rijpingskast in de beenhouwerij en de bakkerij wordt een open atelier. Er komen ook self-scankassa’s buiten de traditionele kassa’s. verder wordt een nieuwe visafdeling gemaakt en een gang met wereldproducten. De winkel zal vergroten van 1.350 naar 1.866 vierkante meter. De opening van de vernieuwde winkel is op 28 juni, maar tijdens de werken blijft de winkel open.

Twee meisje van 18 zijn elkaar te lijf gegaan in de Brugse binnenstad. De feiten gebeurden in de buurt van de Klaverstraat. Een van de twee trok plots een mes. Dat bleek een plastic speelgoedmes te zijn. Toen de politie tussenbeide kwam, viel een meisje een agent aan. Hij liep verschillende krabwonden op en kreeg een klap in het gezicht. De agent is werkonbekwaam.

De stad Eeklo wil op bepaalde kruispunten de fietsers door het rode licht laten rijden. Daar wordt al mee geëxperimenteerd in Brussel. In Eeklo mogen fietsers het stoplicht al negeren als het links van het fietspad staat. Schepen van Mobiliteit Christophe De Waele (Open Vld) is enthousiast over het voorstel, maar hij zegt dat er nog meerdere onderzoeken moeten gebeuren.


  • Bron: Het Laatste Nieuws