Max Top-100

Selecteer en WIN

Selectiekeuze

Holebi Top 100 - 2018

Sorry, het stemmen is afgelopen!


MAX, maximaal radio, ‘voor iedereen’ luidt op zaterdag 5 mei kleurrijk de regenboogmaand in met de tweede editie van de HOLEBI TOP 100 door jullie zelf samengesteld.

Meimaand, dé lentemaand, de maand waarbij het bij iedereen kriebelt, maar ook de regenboogmaand, het Eurosongfestival, de Pride in Brussel, de finale van Mister Gay Belgium, kortom de feestmaand van de LGBT gemeenschap en de maand van de verdraagzaamheid.

Stem mee en win

Stel hier jouw favoriete top 5 samen. Bovendien maakt één deelnemer kans op het MAX verwenpakket *. Kom je ook langs tijdens de uitzending dan maak je bovendien kans op de heel exclusieve en niet in de handel verkrijgbare ‘MAX Regenboogpoes’.

De exclusieve "Regenboogpoes", wordt verloot op het einde van de uitzending. Enkel te winnen door een feestganger die aanwezig is. Made by 'Lieke'

Feest live mee

De HOLEBI TOP 100 wordt uitgezonden op zaterdag 5 mei vanaf 14u00 en we feesten daarna gewoon door. Dat het een uitgelaten uitzending zal worden is nu reeds duidelijk. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd vanaf 14u00 in het MAX Café aan de studio om mee te swingen op de meest leuke muziek die jullie zelf kozen. De toegang is gratis. Dresscode : colorful :-D

Mister Gay Belgium komt tijdens de uitzending zijn finalisten voorstellen en er zijn tal van gasten. Steven Devliegere en Kurt Willem nemen de presentatie van de HOLEBI Top 100 voor hun rekening. Kan je er zelf niet bij zijn, swing dan mee op de radio, op 104.7 FM Aalter – Brugge, 105.9 Maldegem – Damme of 106.3 Eeklo – Zeeuws Vlaanderen, via radiomax.be, of de gratis 'MAX Belgium' APP die je kan downloaden op iTunes of Google Play.

*Max verwenpakket

Je verblijft met je partner, vriend of vriendin een weekend (één overnachting) in de meest luxueuze loft van Gent ‘Lord of Ghent’. Bovendien komt een MAX teamlid je thuis ophalen in de prestigieuze sportwagenKia Stinger’. Op zaterdag kan je in alle rust de leukste plekjes van Gent ontdekken. Onze chauffeur haalt je rond 19u op voor een heerlijk gastronomisch diner ter waarde van 160 euro in het gerenommeerde restaurant 'd Ouwe Hoeve in Sint-Martens-Latem om daarna terug te genieten in de ‘Lord of Ghent’. Op zondagochtend komt onze chauffeur jullie terug ophalen voor een luxe champagne ontbijt bij Bakkerij Lievens in Aalter om je vervolgens in stijl terug thuis af te zetten.