Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws vrijdag 6 oktober

gepost 9 months ago, op vrijdag, 6 oktober 2017 door Crew

De E40 richting Brussel was deze voormiddag lange tijd volledig afgesloten door zeven (!) ongevallen tussen Nevele en Drongen, over een afstand van één kilometer. Daarbij waren 30 voertuigen betrokken. Het verkeer moest de snelweg verlaten in Nevele. Twee inzittenden raakten gewond. Omstreeks 13 uur werd de E40 in Drongen weer opengesteld. Ondertussen gebeurde op de E40 richting Brussel in Aalter echter een nieuw ongeval met twee vrachtwagens. Om de ellende in het Gentse compleet te maken, botsten kort voor de middag nog twee vrachtwagens op de R4 in Oostakker.

Een bestelwagen is gisterenmiddag op zijn dak beland bij een spectaculair ongeval op de E40.
De chauffeur van het voertuig verloor, iets voor 12 uur, net voor de afrit naar Aalter de controle over het stuur. Op het moment van het ongeval was het net zwaar beginnen regenen. Waarschijnlijk is de witte bestelwagen geslipt op het natte wegdek. Het voertuig draaide 180 graden, ging daarna over de kop en kwam omgekeerd tegen een paal tot stilstand.

Bodybuildster Marlies Hoornaert uit Deinze scoorde tweemaal goud op de WBPF Austria Cup in Wenen. Drie jaar geleden maakten rugklachten een abrupt einde aan haar professionele turncarrière, maar drie zware operaties en tonnen doorzettingsvermogen later staat de jonge vrouw sterker dan ooit.


  • Bron: Het Laatste Nieuws