Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws maandag 9 oktober

gepost 9 months ago, op maandag, 9 oktober 2017 door Crew

De plannen van Aalter om na de centrumwerken ook de verkeersdoorstroming aan te passen, blijft voor kritiek zorgen. Vooral het feit dat je van de Markt niet meer de Bellemstraat zal kunnen inrijden, kan op weinig begrip rekenen. Wie uit de Stationsstraat of de Brouwerijstraat komt en de Markt oprijdt, zal vanaf volgend jaar enkel rechtdoor mogen rijden, richting Lostraat. De Bellemstraat links inrijden, zal verboden worden. Je zal de Bellemstraat enkel nog in mogen, als je vanuit de Lostraat komt.

Gino Ghyselinck (56) uit Aalter gaat volgend jaar zijn eigen ‘Ronde van België’ fietsen om geld in te zamelen voor het Kinderkankerfonds. Hij heeft zelf tegen kanker gevochten en wil iets terug doen. Daarom start hij nu al inzamelacties.

Twee vrachtwagens zijn afgelopen weekend op elkaar geknald op de E40 in Aalter richting Brussel. Door de klap belandde een van de twee trucks in de gracht, waar hij op zijn zijkant terecht kwam. De andere vrachtwagen werd links achteraan open gereten. Beide truckers liepen verwondingen op, maar waren er niet erg aan toe. Het ongeval veroorzaakte richting Brussel wel veel hinder


  • Bron: Het Laatste Nieuws