Max Top-100

Holebi Top 100

Meimaand, dé lentemaand, de maand waarbij het bij iedereen kriebelt, maar ook de regenboogmaand, de Pride in Brussel, de finale van Mister Gay Belgium, kortom de feestmaand van de LGBT gemeenschap.

De allereerste MAX “HOLEBI TOP 100”

MAX, maximaal radio, ‘voor iedereen’ luidt op zaterdag 29 april de regenboogmaand in met de allereerste HOLEBI TOP 100 door de luisteraar zelf samengesteld.

Stem mee en win

Hieronder kan je jouw favoriete top 5 samenstellen. Bovendien maak je kans op een weekendje cabriorijden met de gloednieuwe Opel Cascada, ter beschikking gesteld door garage Opel Haeck uit Gent, Eeklo en Aalter.

Win een Gratis crabiotrip dankzij Groep Haeck!

Feest live mee

De HOLEBI TOP 100 wordt uitgezonden op zaterdag 29 april vanaf 16u00 tot middernacht. Dat het een feestelijke uitzending zal worden is nu reeds duidelijk. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd in het MAX Café aan de studio om mee te swingen op de meest leuke muziek die jullie zelf kozen. De toegang is gratis.

Mister Gay Belgium 2017

Mister Gay Belgium komt tijdens de uitzending zijn finalisten voorstellen en er zijn tal van gasten. Steven Devliegere en Kurt Willem nemen de presentatie van de HOLEBI Top 100 voor hun rekening. Kan je er zelf niet bij zijn, swing dan mee op de radio, op 104.7 FM in de regio, via radiomax.be, of de gratis 'MAX Belgium' APP die je kan downloaden op iTunes of Google Play.

Selectiekeuze

Sorry, het stemmen is afgelopen!